A PoliPC Informatika S√ľtiket haszn√°l az oldal g√∂rd√ľl√©kenyebb haszn√°lat√°hoz. A weboldal haszn√°lat√°val √Ėn tudom√°sul veszi a s√ľtik haszn√°lat√°t.
Rendben
image
Számítógép konfigurációk
Nyomtatók és kellékek
Keresés
Keres√©si ter√ľlet:
Alaplap (87)image
Cooler (119)image
Drone (8)
GPS (12)image
Mem√≥ria (139)image
Monitor (35)image
Notebook (60)image
Pendrive (48)image
Processzor (32)image
SSD (89)image
Webkamera (10)

Hasznos √ļj√≠t√°s Gmail felhaszn√°l√≥knak

(2013.06.03 12:50:49)
Hasznos √ļj√≠t√°s lehet, k√ľl√∂n√∂sen a nagyobb lev√©lforgalmat bonyol√≠t√≥knak, a Google Mail √ļj√≠t√°sa, amely a be√©rkezŇĎ leveleket tematikusan csoportos√≠tja. √ćgy k√ľl√∂n tabok alatt l√°tjuk az elsŇĎdleges szem√©lyes leveleinket, k√ľl√∂n a k√∂z√∂ss√©gi port√°lok √©rtes√≠t√©seit, k√ľl√∂n a prom√≥ci√≥s leveleket, f√≥rum √©rtes√≠t√©seket. Term√©szetesen a f√ľles elrendez√©shez szŇĪrŇĎket is be√°ll√≠thatunk, egy√©ni ig√©nyeinknek k√∂nnyŇĪszerrel testre szabhatjuk levelez√©s√ľnk kin√©zet√©t, √≠gy egy √°ttekinthetŇĎb, logikusabb, helytakar√©kosabb levelezŇĎ fel√ľleten dolgozhatunk.

A f√ľles (tabos) elrendez√©s aktiv√°l√°s√°hoz a Gmailbe t√∂rt√©nŇĎ bel√©p√©s ut√°n a fogasker√©k ikonra kell kattintani, majd ott a "be√©rkezŇĎ levelek be√°ll√≠t√°sai" men√ľt kiv√°lasztva aktiv√°lhatjuk az √ļj fel√ľletet.
 
https://www.polipc.hu © Minden jog fenntartva Aj√°nlott b√∂ng√©szŇĎ: MS Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 2+, Google Chrome - Client IPv4: 34.239.172.52 - RAM:3.50 MB
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)