A PoliPC Informatika S√ľtiket haszn√°l az oldal g√∂rd√ľl√©kenyebb haszn√°lat√°hoz. A weboldal haszn√°lat√°val √Ėn tudom√°sul veszi a s√ľtik haszn√°lat√°t.
Rendben
image
Számítógép konfigurációk
Nyomtatók és kellékek
Keresés
Keres√©si ter√ľlet:
Alaplap (83)image
Cooler (137)image
Drone (5)
GPS (14)image
Mem√≥ria (152)image
Monitor (38)image
Notebook (90)image
Pendrive (43)image
Processzor (35)image
SSD (95)image
Webkamera (10)

√öj, ingyenes Google szolg√°ltat√°s!

(2013.03.21 08:41:48)
 Az elm√ļlt idŇĎszakban j√≥p√°r Google szolg√°ltat√°s le√°llt, vagy le√°ll√≠t√°s fel√© k√∂zeledik, gondoljunk csak a Google Notebook-ra, a Google Wave-re, az iGoogle-ra, vagy a legfrisebben le√°ll√≠t√°sra v√°r√≥ szolg√°ltat√°sra, a Google Readerre. A Google RSS olvas√≥ szolg√°ltat√°s√°t sokan haszn√°lt√°k, m√©g online pet√≠ci√≥ is indult megment√©s√©√©rt, de a Google szerint nem elegen. Nos, ez√ļttal egy √ļj Google szolg√°ltat√°sra h√≠vn√°nk fel a figyelmet, a Google Keep-re.  A szolg√°ltat√°s egyelŇĎre a Google Drive-r√≥l, √©s a Google Androidos web√°ruh√°z√°b√≥l √©rhetŇĎ el, de hamarosan √©rkezik iPhone t√°mogat√°s is. A Google √ļj jegyzetelŇĎs szolg√°ltat√°sa lehetŇĎv√© teszi jegyzetek, fot√≥k r√∂gz√≠t√©s√©t, √©s tennival√≥ lista is egyben, √≠gy gyakorlatilag az Evernote konkurenci√°ja lehet r√∂videsen, ismerve a Google m√∂g√∂tt √°ll√≥ erŇĎviszonyokat.

 
√ćme a Google bemutat√≥ vide√≥ja az √ļj szolg√°ltat√°sr√≥l.

https://www.polipc.hu © Minden jog fenntartva Aj√°nlott b√∂ng√©szŇĎ: MS Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 2+, Google Chrome - Client IPv4: 3.235.239.156 - RAM:3.50 MB
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)