A PoliPC Informatika S√ľtiket haszn√°l az oldal g√∂rd√ľl√©kenyebb haszn√°lat√°hoz. A weboldal haszn√°lat√°val √Ėn tudom√°sul veszi a s√ľtik haszn√°lat√°t.
Rendben
image
Számítógép konfigurációk
Nyomtatók és kellékek
Keresés
Keres√©si ter√ľlet:
Alaplap (94)image
Cooler (124)image
Drone (6)
GPS (10)image
Mem√≥ria (127)image
Monitor (36)image
Notebook (48)image
Pendrive (65)image
Processzor (31)image
SSD (87)
Tablet PC (9)
Webkamera (10)

Rövid linkek, statisztikával

(2013.03.18 14:58:35)
 A Google keresŇĎ a kiv√°l√≥ GMAIL levelezŇĎrendszeren k√≠v√ľl sz√°mos ingyenes szolg√°ltat√°st k√≠n√°l. Ezek k√∂z√ľl most a GOO.GL szolg√°ltat√°s√°r√≥l ejten√©nk sz√≥t. A roppant egyszerŇĪ, √°m hasznos szolg√°ltat√°s l√©nyege, hogy ler√∂vid√≠ti a hossz√ļ linkeket, √©s ha mindezt Google fi√≥kunkb√≥l tessz√ľk, akkor k√©sŇĎbb visszan√©zhetj√ľk, miket r√∂vid√≠tett√ľnk le eddig. Eddig m√©g nem is annyira lenne √©rdekes a dolog, de ha hozz√°vessz√ľk, hogy azt is nyomon k√∂vethetj√ľk, hogy h√°nyan kattintottak a r√∂vid link√ľnkre, √©s honn√©t, akkor m√°ris √©rdekesebb a dolog. J√≥l haszn√°lhat√≥ Twitter √ľzenet k√ľld√©sn√©l is a linkr√∂vid√≠t√©s, ahol nem mindegy, h√°ny karaktert visz el egy link a rendelkez√©s√ľnkre √°ll√≥ 140-bŇĎl.
https://www.polipc.hu © Minden jog fenntartva Aj√°nlott b√∂ng√©szŇĎ: MS Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 2+, Google Chrome - Client IPv4: 3.81.29.254 - RAM:3.50 MB
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)