A PoliPC Informatika S√ľtiket haszn√°l az oldal g√∂rd√ľl√©kenyebb haszn√°lat√°hoz. A weboldal haszn√°lat√°val √Ėn tudom√°sul veszi a s√ľtik haszn√°lat√°t.
Rendben
image
Számítógép konfigurációk
Nyomtatók és kellékek
Keresés
Keres√©si ter√ľlet:
Alaplap (87)image
Cooler (119)image
Drone (8)
GPS (12)image
Mem√≥ria (139)image
Monitor (35)image
Notebook (60)image
Pendrive (48)image
Processzor (32)image
SSD (89)image
Webkamera (10)

V√≠rusos vagy nem v√≠rusos ? Seg√≠ts√©get ny√ļjtunk eld√∂nteni.

(2013.03.05 11:06:25)
 Az internetrŇĎl let√∂lt√∂tt √°llom√°nyok eset√©ben elŇĎfordulhat, hogy akt√≠v v√≠rusv√©delmi rendszer√ľnk bejelez: a let√∂lt√∂tt f√°jl v√≠rust, tr√≥jait, vagy egy√©b m√°s, k√°rt√©kony, vagy k√©retlen alkalmaz√°st tartalmaz. Sok esetben neh√©z eld√∂nteni, hogy val√≥s vesz√©ly fenyeget minket, vagy csak egy adott f√°jlt v√©l - esetleg t√©vesen - v√≠ruskergetŇĎnk v√≠rusnak, √©s vakriaszt√°st produk√°l.

Szerencs√©re van megold√°s, r√°ad√°sul egyszerŇĪbb mint gondoln√°: a V√≠rustotal ingyenes ellenŇĎrz√©si szolg√°ltat√°sa alaposan g√≥rcsŇĎ al√° veszi a k√©rd√©ses f√°jlt, √©s 42(!) k√ľl√∂nf√©le antiv√≠rus szoftvert k√ľld r√°, √©s ellenŇĎrizteti vel√ľk az √°ltalunk felt√∂lt√∂tt √°llom√°nyt. Sok esetben az adott f√°jlt m√°r elŇĎtt√ľnk m√°sok leellenŇĎr√≠ztett√©k, ez esetben megsp√≥rolhatjuk a f√°jl felt√∂lt√©s√©t is, hisz az utols√≥ anal√≠zis erem√©nyeit megmutatja nek√ľnk a Virustotal, s lajstromba veszi, melyik antivirus szoftver tal√°lt benne k√°rtevŇĎt, √©s melyik nem.

Adataink biztonsága a legfontosabb,a PoliPC Informatika a Symantec és Eset vírusvédelmi megoldásait ajánlja otthoni és céges környezetben is!

 


https://www.polipc.hu © Minden jog fenntartva Aj√°nlott b√∂ng√©szŇĎ: MS Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 2+, Google Chrome - Client IPv4: 34.239.172.52 - RAM:3.50 MB
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)