A PoliPC Informatika S√ľtiket haszn√°l az oldal g√∂rd√ľl√©kenyebb haszn√°lat√°hoz. A weboldal haszn√°lat√°val √Ėn tudom√°sul veszi a s√ľtik haszn√°lat√°t.
Rendben
image
Számítógép konfigurációk
Nyomtatók és kellékek
Keresés
Keres√©si ter√ľlet:
Alaplap (94)image
Cooler (124)image
Drone (6)
GPS (10)image
Mem√≥ria (127)image
Monitor (36)image
Notebook (48)image
Pendrive (65)image
Processzor (31)image
SSD (87)
Tablet PC (9)
Webkamera (10)

Hogyan haszn√°ljunk fizetŇĎs szoftvereket ingyen, √©s jogtiszt√°n?

(2013.02.21 13:05:14)
 Otthoni felhaszn√°l√°sra bizony l√©tezik ilyen megold√°s, amelyet a Giveaway Of The Day oldal√°n tal√°lunk meg. Az oldal let√∂lt√©sre √©s leg√°lis haszn√°latra k√≠n√°l egy√©bk√©nt fizetŇĎs szoftvereket. Naponta m√°s √©s m√°s szoftvert aj√°nlanak nek√ľnk let√∂lt√©sre. Minden szoftver 24 √≥r√°n kereszt√ľl t√∂lthetŇĎ le. Nem el√©g azonban a szoftvert let√∂lteni, a Giveaway oldal√°ra kihelyez√©stŇĎl sz√°m√≠tott 24 √≥r√°n bel√ľl telep√≠teni √©s akitv√°lni is kell azt. A honlapon egy visszasz√°ml√°l√≥ mutatja, hogy mennyi idŇĎ van m√©g h√°tra azt adott term√©k telep√≠thetŇĎs√©g√©bŇĎl. C√©lszerŇĪ teh√°t minden nap egy gyors pillant√°st vetni a napi aj√°nlatra, h√°tha valami olyan programra bukkanunk, amit r√©g√≥ta kerest√ľnk, √©s most lehetŇĎs√©g√ľnk ny√≠lik azt leg√°lisan ingyenesen haszn√°latba venni. Fontos azonban, hogy megjegyezz√ľk, hogy ha t√ļl sok szoftver telep√≠t√ľnk Windowsunk al√°, akkor elŇĎbb ut√≥bb a regisztr√°ci√≥s adatb√°zis megh√≠z√°s√°ra, t√∂redez√©s√©re, √©s a rendszer lelassul√°s√°ra sz√°m√≠thatunk. Hogy ezt hogy elŇĎzhetj√ľk meg, azt egy k√∂vetkezŇĎ cikkben r√©szletesen t√°rgyalni fogjuk.

 
Giveaway Of The Day
https://www.polipc.hu © Minden jog fenntartva Aj√°nlott b√∂ng√©szŇĎ: MS Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 2+, Google Chrome - Client IPv4: 3.81.29.254 - RAM:3.50 MB
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)