A PoliPC Informatika S√ľtiket haszn√°l az oldal g√∂rd√ľl√©kenyebb haszn√°lat√°hoz. A weboldal haszn√°lat√°val √Ėn tudom√°sul veszi a s√ľtik haszn√°lat√°t.
Rendben
image
Számítógép konfigurációk
Nyomtatók és kellékek
Keresés
Keres√©si ter√ľlet:
Alaplap (87)image
Cooler (173)image
Drone (2)
GPS (10)image
Mem√≥ria (154)image
Monitor (123)image
Notebook (16)image
Pendrive (58)image
Processzor (35)image
Projector (8)image
Scanner (2)image
SSD (121)image
Tablet PC (12)
Webkamera (22)

Garanciális feltételek

A garancia csak s√©rtetlen gy√°ri sz√°m √©s garanciajegy eset√©n √©rv√©nyes! Minden term√©k√ľnk saj√°t garanciacimk√©vel van ell√°tva! A saj√°t gy√°ri garancialev√©lel rendelkezŇĎ term√©kek eset√©n a gy√°t√≥ √°ltal v√°llalt garanci√°lis felt√©telek √©s idŇĎtartam a m√©rvad√≥.

 

Az √°ltalunk forgalmazott term√©kekre a t√∂rv√©nyben elŇĎirt, illetve a gy√°rt√≥ √°ltal v√°llalt garanciaidŇĎt v√°llaljuk. A nett√≥ 1000 Forint alatti term√©kek √©s a kell√©kanyagok kiv√©tel√©vel (nyomtat√≥patron, pap√≠r, stb.) minden √ļj eszk√∂zt legkevesebb 1 √©v garanciaidŇĎvel √©rt√©kes√≠t√ľnk, azonban sz√°mos term√©k garanciav√°llal√°si ideje ennek t√∂bbsz√∂r√∂se is lehet.

A haszn√°lt term√©kek garanciaideje minden esetben elt√©rŇĎ.

 

A garancialappal ell√°tott term√©kek garanci√°lis ig√©ny√©t a sz√°mla m√°solat√°val, valamint eredeti garancialappal lehet √©rv√©nyes√≠teni. Garancialappal nem rendelkezŇĎ term√©kekhez a sz√°mla, blokk vagy annak m√°solata szolg√°l garanci√°lis igazol√°sk√©nt.

 

Garancialappal rendelkezŇĎ term√©kek eset√©ben a garancialapon felt√ľntetett szakszerviz az illet√©kes, egy√©b esetben a PoliPc Sz√°m√≠t√°stechnika. Komplett, √ľzlet√ľnk √°ltal √∂ssze√°ll√≠tott sz√°m√≠t√≥g√©pekre alkatr√©sz garancia vonatkozik, esetleges alkatr√©sz meghib√°sod√°s eset√©n csak a hib√°s alkatr√©szt kell telephely√ľnkre (9022 GyŇĎr, Batthy√°ny t√©r 15.) eljuttatni. Garanci√°ban leadott term√©keket lehetŇĎs√©g szerint eredeti csomagol√°sban, gy√°ri tartoz√©kaival egy√ľtt kell visszajuttatni az esetleges csereig√©ny √©rv√©nyes√≠t√©s√©hez. Minden garanci√°ban leadott term√©ket √°tvesz√ľnk. A leadott term√©keket szakszerviz vizsg√°lja be, azok jav√≠that√≥s√°g√°t vagy cserejogosults√°g√°t a szerv√≠z √°llap√≠tja meg. A term√©k gy√°risz√°m/vonalk√≥d s√©r√ľl√©se vagy elveszt√©se, valamint a term√©k fizikai s√©r√ľl√©se garanciaveszt√©st von maga ut√°n. A nem rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°latb√≥l eredŇĎ k√°rok √©s az ezzel kapcsolatos garanci√°lis k√∂lts√©gek a k√°r okoz√≥j√°t terhelik, valamint a garancia elveszt√©s√©t vonj√°k maguk ut√°n! A nett√≥ 1000 Forint alatti term√©kekre nincs garancia!

https://www.polipc.hu © Minden jog fenntartva Aj√°nlott b√∂ng√©szŇĎ: MS Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 2+, Google Chrome - Client IPv4: 44.192.22.242 - RAM:3.00 MB
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)