A PoliPC Informatika S√ľtiket haszn√°l az oldal g√∂rd√ľl√©kenyebb haszn√°lat√°hoz. A weboldal haszn√°lat√°val √Ėn tudom√°sul veszi a s√ľtik haszn√°lat√°t.
Rendben
image
Számítógép konfigurációk
Nyomtatók és kellékek
Keresés
Keres√©si ter√ľlet:
Alaplap (83)image
Cooler (137)image
Drone (5)
GPS (14)image
Mem√≥ria (152)image
Monitor (38)image
Notebook (90)image
Pendrive (43)image
Processzor (35)image
SSD (95)image
Webkamera (10)

ESET Internet Security 2019 dobozos

(Szoftver csoport)

√Āra: 14 740 HUF (11 606 HUF + √Āfa)
√ČrdeklŇĎdj√∂n!

FŇĎ param√©terek:

T√≠pus:V√≠ruskeresŇĎ

Termék részletek:


A 2019-es verzi√≥ √ļjdons√°gai:

 

Biztons√°gi jelent√©s funkci√≥ ‚Äď Tov√°bbfejlesztve

A tov√°bbfejlesztett biztons√°gi jelent√©s funkci√≥ seg√≠ts√©g√©vel figyelemmel k√≠s√©rheti k√ľl√∂nb√∂zŇĎ v√©delmi modulok statisztikai adatait, √≠gy betekint√©st nyerhet a program hat√©kony mŇĪk√∂d√©s√©be. Ezen adatok megmutatj√°k p√©ld√°ul a webv√©delem √©s a sz√ľlŇĎi fel√ľgyelet √°ltal letiltott weboldalak, az √©szlelt √©s blokkolt k√©retlen alkalmaz√°sok sz√°m√°t, a webkamer√°hoz val√≥ hozz√°f√©r√©seket √©s m√©g tov√°bbi sz√°mos, hasznos inform√°ci√≥t. √Ėt elŇĎre be√°ll√≠tott elem k√∂z√ľl v√°laszthat a megadott priorit√°sok alapj√°n, √©s betekinthet olyan funkci√≥k mŇĪk√∂d√©s√©be is, mint p√©ld√°ul az Adattitkos√≠t√°s, a Password Manager, a Lop√°sv√©delem vagy a Sz√ľlŇĎi fel√ľgyelet.

M√©g gyorsabb √©s egyszerŇĪbb telep√≠t√©s

A folyamat optimaliz√°l√°s√°val a telep√≠t√©si idŇĎ ak√°r 40 sz√°zal√©k√°t is megtakar√≠thatja, √≠gy a leg√ļjabb ESET term√©kek telep√≠t√©se m√°r csak n√©h√°ny m√°sodpercet vesz ig√©nybe.
 
√Ėsszekapcsolt otthon fel√ľgyelete
A tov√°bbfejlesztett √Ėsszekapcsolt otthon fel√ľgyelete seg√≠ts√©g√©vel tesztelheti otthoni router√©t √©s a hozz√° csatlakoztatott okos eszk√∂zeit, olyan s√©r√ľl√©kenys√©gek ut√°n kutatva, mint p√©ld√°ul gyenge vagy alap√©rtelmezett jelszavak, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ port sebezhetŇĎs√©gek, ismert firmware-s√©r√ľl√©kenys√©gek,  √©s rosszindulat√ļ domain nevek. A funkci√≥ ezen felismert hib√°kra megold√°si javaslatokat is ny√ļjt.

Képek:

Inform√°ci√≥Kattintson a nagy k√©pre a teljes m√©retben t√∂rt√©nŇĎ megjelen√≠t√©shez!
ESET Internet Security 2019 dobozos
https://www.polipc.hu © Minden jog fenntartva Aj√°nlott b√∂ng√©szŇĎ: MS Internet Explorer 7+, Mozilla Firefox 2+, Google Chrome - Client IPv4: 3.235.239.156 - RAM:3.25 MB
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)